Service og vedligeholdelse

I Pitboxen har vi en lav timepris på service, reparationer og vedligeholdelse af din MC.

I Pitboxen tager vi os kærligt af din mc, vi kigger ALLE motorcykler grundigt efter når de kommer på liften, og er der noget der springer i øjnene, så ringer vi altid til dig, inden vi gør mere. I næsten 50% af alle tilfælde med motorcykler over 10 år som kommer på liften er der fejl der potentielt kan være en sikkerhedsrisiko. Det kan være for gamle dæk, nedslidte bremseklodser, defekte kronrørslejer eller andet. Et sådan tjek tager ikke mere end 5-10 minutter og er din garanti for at du kører fra værkstedet med en mc i top stand.

Når din MC er til Service i pitboxen, stempler vi naturligvis din servicebog og vi bruger kun originale reservedele eller reservedele af samme kvalitet eller bedre. Noget vi gør meget ud af, er ikke at oversælge. Hvis din mc er bedst egnet til at køre på en delsyntetisk olie, så hælder vi ikke fuldsyntetisk på, fordi den er dyrere. Samme gør sig gældende med f.eks kædekit, her forklarer vi dig altid hvad vi ville vælge og hvorfor. Der er ingen grund til at købe den stærkeste kæde på markedet, hvis du kører GS500, den stærkeste kæde slides nemlig også.

I Pitboxen er tillid nøgleordet – Vores ambition er at du føler dig godt behandlet og fornemmer at din mc får den kærlighed den fortjener.

Pitboxen er et lille værksted og selvom vi hader at sige nej, er vi endnu ikke gearet til de helt store serviceopgaver som på mange motorcykler kræver en del specielværktøj. Men inden du klikker slukøret væk, så send os en besked, så ser vi om ikke vi kan hjælpe 😉