Returpolitik for pitboxen.dk

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Special designede/fremstillede varer (herunder customopsat affjedring) er IKKE omfattet af returretten.

Nogle særlige varer betragtes som skaffevarer og kan ikke bestilles over hjemmesiden med normale vilkår, her vil du skulle afkrydse at du frastår din returret. Dette gælder kun på særlige varer.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder kunden.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@pitboxen.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Varen må gerne pakkes ud og besigtiges, men skal returneres i original emballage og uden nogen former for brugsspor. Dvs. du må ikke montere eller benytte varen. Elektroniske produkter i plomberet emballage tages ikke retur hvis plomberingen er brudt. Produkter tages ikke retur hvis de har været monteret.

Hvis varen har været monteret eller brugt, påråber Pitboxen sig retten til at afvise returnering. Pitboxen kan i sådanne tilfælde vurdere varen af forringet værdi og tilbyde en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Pitboxen at vurdere varens stand.

Refundering af varens pris

Alle refunderinger køres baglæns i vores shop system. Dvs at når vi krediterer din ordre, køres refunderingen af betalingen modsatte vej i vores system og via vores betalingsindløser. Dette gælder hvis du har betalt via mobilepay eller med betalingskort. Har du betalt via bankoverførsel, vil vi kontakte dig for at få dit kontonummer til refundering. 

Du kan forvente beløbet retur på din konto 3-5 dage efter vi har behandlet din returnering. 

Pitboxen refunderer ikke fragtomkostninger ved brug af almindelig returret.

Reklamationsret

Der gives minimum 2 års reklamationsret på produkter på pitboxen.dk, i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Pitboxen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Pitboxen.dk afholder fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer til reklamation, i den forbindelse sender vi dig et link til print af en fragtlabel.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Pitboxen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden før returnering:

Pitboxen
Roldvej 94
9610 Nørager
TLF: +4560610654

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.