Reservedels salg

Hos Pitboxen har vi dag til dag levering på de fleste reservedele og vi er skarpe på priserne. Ved bestilling betaler du via mobilepay og i de fleste tilfælde ligger dine varer klar til afhentning dagen efter. Vi sender også gerne.

Alle reservedele er i topkvalitet og udelukkende mærker du kender. Mangler du originale reservedele skaffes disse også, dog er leveringstiden på disse længere.

Specialværktøj og plejemidler forhandles også i Pitboxen, blot sig hvad du skal bruge, så skaffer vi det 😀

KÆMPE KATALOG!

Vi er Parts Europe forhandler. Til dig der ikke har hørt navnet før, er der tale om verdens største mc grossist. Parts Europe har flere kataloger som vi kan skaffe ALT fra. Tjek dem ud her

Performance stumper

Vi elsker performance stumper, støddæmpere, udstødninger, luftfiltre, lette hjul, YOU NAME IT!

I Pitboxen forsøger vi at tilbyde dig lige præcis det du ønsker, og mener vi at vi noget andet er bedre, så er vi ikke bange for at sige det. For os handler det ikke om avance og om procenter, det handler om kvalitet, ydelse og support! Tag f.eks en støddæmper, mange vil påstå at et velkendt guldfarvet produkt er det bedste på markedet. Det er også sandsynligt, og endnu mere sandsynligt hvis du hedder Valentino til fornavn og godt kan lide farven neon gul. Der er bare forskel på folk og for os dødelige er customopsætning, fuld support og adgang til super dygtige teknikkere, bare vigtigere (OG BEDRE) end et VM trofæ (eller 9) på hylden hos en Italiener. For DIN mc bliver bedre af det! Derfor håndplukker vi samarbejdspartnere og produkter, som vi mener bidrager med mest muligt for dig. Vi sætter ikke “bare” en ny støddæmper på din mc. Vi får den tilpasset til din vægt, målt ud og justeret så den passer til dig og har du et eller andet problem, er råd vejledning og support kun et opkald væk.

Når vi snakker så meget om performance stumper, så lyder det lidt som om vi vil have du skal køre stærkere. Det er ikke det det handler om for os, medmindre det er det som det handler om for dig. For os er performance en opgradering af et eller flere parametre. Det kan være bedre bremser, bedre styrevillighed, mere effekt… MEN det kan OGSÅ være roligere motorgang, bedre gasrespons og mere KOMFORT! Valget er dit, erfaringen er vores.