Pitboxen - Værkstedet

Pitboxen er det lille special værksted i Himmerland, lige ved afkørsel 33. Haverslev.

Værkstedet har specialiseret sig særligt i rullefeltsoptimering og optimering af affjedring. Poul der ejer Pitboxen har mange års erfaring med motorcykler og motorsport, og ved derfra alt om hvordan man får en mc til at køre optimalt. 

Pitboxen har et af markedets mest avancerede rullefelte som står i et specialindrettet lokale der udelukkende huser rullefeltet. Det er i dette rum en masse af magien der gør Pitboxen helt speciel, sker. 

Foruden rullefeltet er vi også ret skarpe i affjedring og er Importører af de Italienske TOP-Brand Bitubo, og forhandler desuden Öhlins, Hyperpro, Wilbers, Yss og en del andet. 

Ovenstående kunne godt lyde som om vi udelukkende fokuserer på sportscykler. Intet kunne være længere fra sandheden. Det er sandt at vi ved en masse om disse cykler. Men vi er også eksperter i at få alt fra naked street bikes til Harley Davidson til at køre ordentligt. 

Hvad koster arbejdet i pitboxen?

FØlg med i arbejdet i Pitboxen, i vores blog

Hvad siger vores kunder?

Anbefales til alle, der vil optimere deres MC

Hans Pedersen / Google

Virkelig professionelt arbejde der udføres, og top service du ikke får mange andre steder. Kæmpe anbefaling her fra.

Benjamin Andersen / Facebook
jeg havde søgt en udstødning til min intruder, men de fleste steder havde lang leveringstid, så ringede jeg til SBK som kunne have udstødningen hjemme i løbet af 2 dage! fantasisk dialog og service! Vil helt klart anbefale at give dem et kald hvis der er noget du mangler ⭐⭐⭐⭐⭐
UPDATE:
Det er nu anden gang jeg handler med Poul, og klart de varmeste anbefalinger herfra 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg fik justeret ventiler og kørt ind med power commander og det spiller bare 200%! god service og utrolig tålmodighed når man har en så utålmodig kunde som mig 😅
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Rene Andreassen / Facebook