Pitboxen - MC Værksted

Pitboxen er det lille special MC værksted i Himmerland, lige ved afkørsel 33. Haverslev.

Værkstedet har specialiseret sig særligt i rullefeltsoptimering og optimering af affjedring. Poul der ejer Pitboxen har mange års erfaring med motorcykler og motorsport, og ved derfra alt der er værd at vide om hvordan man får en mc til at køre optimalt. 

Rullefelt

Pitboxen har markedets mest avancerede rullefelt som står i et specialindrettet lokale der udelukkende huser rullefeltet. Det er i dette rum en masse af magien der gør Pitboxen helt speciel, sker. Rullefeltet er af typen Mustang og det der gør Mustang feltet unikt i forhold til f.eks. et Dynojet rullefelt, er at rullen vejer under det halve og den elektriske EDDY current bremse benyttes i langt højere grad end det er tilfældet på mange andre rullefelter. 

At rullen er ekstremt let, gør at vi kan “rulle” mange motorcykler helt ned til og faktisk under tomgangsgrænsen. Styringen på rullefeltet gør desuden at feltet går i “steady-mode” når en accelerationsmåling startes. I praksis betyder det at cyklen holdes på et foruddefineret omdrejningstal i 5 sekunder, før accelerationen startes. På den måde kan man ramme den 100% nøjagtige gasåbning FØR accelerationen startes. 

Summen af ovenstående er at vi f.eks. på en MT-09 kan lave en måling ned til 5% gas hvor der normalt kun er knap 2hk til rådighed. Med en tungere rulle kan man ikke lave den måling, da mcén simpelthen ikke har kræfter til at trække den tunge rulle. Typisk kan vi på en MT-09 hæve effekten med omkring 100% i 5% gas området, så du i stedet for 2hk, måske får 4-5hk til rådighed. Det lyder ikke af meget, men gør en verden til forskel når gassen rulles på, samt ved jævn fart i bykørsel. Desuden kan vi mappe cyklen helt ned til tomgang, hvorimod det er meget problematisk at mappe under 2500 omdrejninger på et Dynojet rullefelt. 

ECU flash og Powercommander

Pitboxen er autoriseret Woolich Racing tuning center. Vi har gennemgået teknisk træning fra Woolich Racing og arbejder med Woolich Racings software på dagligt basis. Woolich Racing er den mest seriøse leverandør af Software til ECU flash på japanske og europæisk producerede motorcykler.

Der findes mange mere eller mindre anerkendte producenter af flash software. Problemet med mange af dem er at vi for det første ikke har nogen som helst support. ECU flash er en MEGET delikat affære og en software fejl kan gøre motorstyringen på din MC ubrugelig. Derfor benytter vi UDELUKKENDE Woolich Racing og Techno Research (Harley Davidson) til flash i Pitboxen. Desværre laves der ikke software til alle motorcykler og det er er muligt at din mc, ikke er understøttet. Finder du selv software til trimning af din mc, skal du vide at Pitboxen gerne vil være med, men at vi ikke kan give fast pris på arbejdet, men alt udføres på timeløn, samt at udgifter til eventuelt hardware pålægges brugeres. Samtidig er al risiko på brugeren. 

Med Techno Research og Woolich Racing har vi altid fuld teknisk back up.

Kan vi ikke flashe din mc med Techno Research eller Woolich Racing, anbefaler vi en Powercommander. 

Powercommander er en mere simpel løsning end ECU flash. Det er et piggyback modul (ekstern modul der kobles til brændstofdyserne) der gør at man kan trimme brændstofmængden og i nogle tilfælde tændingen. Det er klart de vigtigste parametre for god kørbarhed, men man kan desværre ikke fjerne eventuelle elektroniske begrænsninger, som man kan fjerne med ECU flash på mange motorcykler. 

Læs mere om Techno Research her:

Læs mere om Woolich Racing her: 

Læs mere om Powercommander og ander Dynojet produkter her: 

Affjedring:

Foruden rullefeltet er vi Pitboxen ret skarpe i affjedring og er Importør af det Italienske TOP-Brand Bitubo, og forhandler desuden Öhlins, Hyperpro, Wilbers, YSS og Andreani, blandt andre.

Affjedring er et kæmpestort element i vores hverdag og rigtig mange af vore kunder kommer med en ide om f.eks. at skulle have monteret quickshifter og lignende, men ender med i stedet at bruge pengene på opgradering og opsætning af deres motorcykel. Dette giver LANGT større køreglæde og generel glæde ved din mc. Affjedringen er en korrekt opsætning af dette er et meget overset aspekt på motorcykler, men heldigvis bliver fokus større og større og ligeledes gør glæden ved kundernes motorcykler.

Uanset hvor man sætter ind, så starter og slutter alt med affjedringen. Hvis ikke din affjedring spiller, så slider du dækkene hårdere. Hvis ikke affjedringen spiller, så mangler komforten. Hvis ikke affjedringen spiller, øges din bremselængde. Hvis ikke affjedringen spiller, kan du ikke accelerer ligeså hårdt på vej ud af svingene. Hvis ikke affjedringen spiller, så mister dine dæk greb i asfalten. Som sagt starter og slutter ALT på en mc, med affjedringen…. Så prioriter den! 

Pitboxen er importør af Bitubo Race Suspension som laver noget af verdens bedste og mest sofistikerede affjedring til motorcykler. IKKE kun til ræs. Pitboxen er autoriseret Bitubo Servicecenter og kan servicere og reparere alle Bitubos produkter. VI har gennemgået træning i alt fra servicering til opsætning af motorcykler hos Bitubo i Italien. 


Pitboxen er autoriseret Bitubo servicecenter.

Ovenstående kunne godt lyde som om vi udelukkende fokuserer på sportscykler. Intet kunne være længere fra sandheden. Det er sandt at vi ved en masse om disse cykler. Men vi er også eksperter i at få alt fra naked street bikes til Harley Davidson til at køre ordentligt. 

“I pitboxen er vores fokus køreoplevelsen – at tingene spiller 100% er vores DNA, hvorfor nøjes med 70% af det din MC kan?!”

Pitboxen MC servicecenter

I Pitboxen er der visse ting vi springer let og elegant over. Det være sig store service med ventiljusteringer, motorreparationer og forsikringsskader. Det er ikke fordi vi ikke kan, men vi har simpelthen ikke pladsen til at kunne tilbyde dette. 

Til gengæld KAN vi tilbyde almindelige service med skift af væsker, bremser, kædekit, dæksskift og meget mere. Vi servicerer alle japanske mc mærker med en produktionsårgang efter år 2000. 

Skriv til os og få et tilbud på det du gerne vil have lavet, idag!

Hvad koster arbejdet i pitboxen?

FØlg med i arbejdet i Pitboxen, i vores blog

Danmarks bedste CBR1100XX Super Blackbird!!!?

[...]

1 kommentar

ECU Flash – Yamaha V-Max 1700

[...]

ECU Flash Yamaha MT-09SP 2020

Test af B@#&?$#@plug. Efterfølgende indkøring med ECU Flash, Quickshifter, Autoblipper og Launch control MT-09, Boosterplug, [...]

Hvad siger vores kunder?

Anbefales til alle, der vil optimere deres MC

Hans Pedersen / Google

Virkelig professionelt arbejde der udføres, og top service du ikke får mange andre steder. Kæmpe anbefaling her fra.

Benjamin Andersen / Facebook
jeg havde søgt en udstødning til min intruder, men de fleste steder havde lang leveringstid, så ringede jeg til SBK som kunne have udstødningen hjemme i løbet af 2 dage! fantasisk dialog og service! Vil helt klart anbefale at give dem et kald hvis der er noget du mangler ⭐⭐⭐⭐⭐
UPDATE:
Det er nu anden gang jeg handler med Poul, og klart de varmeste anbefalinger herfra 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg fik justeret ventiler og kørt ind med power commander og det spiller bare 200%! god service og utrolig tålmodighed når man har en så utålmodig kunde som mig 😅
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Rene Andreassen / Facebook