Pitboxen - MC Værksted i Nordjylland

Pitboxen er et special MC værksted i Nordjylland, lige ved afkørsel 33. Haverslev.

Værkstedet har specialiseret sig særligt i rullefeltsoptimering og optimering af affjedring. Poul der ejer Pitboxen har mange års erfaring med motorcykler og motorsport, og ved derfra alt der er værd at vide om hvordan man får en mc til at køre optimalt. 

Rullefelt:

Pitboxen har Danmarks mest avancerede rullefelt og vi er eksperter i optimering af mc vi ECU flash eller Powercommander. 

Affjedring:

Alt det lækre ved oplevelsen af din mc, starter og slutter med din affjedring. Pitboxen har mange års erfaring optimering af affjedring, servicering og korrekt opsætning. Uanset om du kører Yamaha R1, BMW R1250GS, Harley Davidson Street Glide eller Honda Goldwing, så kan vi gøre din tur så meget bedre end du turde håbe på.

Service og reparationer

Pitboxen er meget mere en blot rullefelt og støddæmpere. Vi servicerer alle japanske motorcykler og laver også de ting der er gået i stykker for dig. Vi arbejder primært med japanske cykler, men tager også gerne et kig på andre mærker. I Pitboxen er perfektionisme et nøgleord og vi kunne aldrig drømme om at vurdere noget vi har haft fingrene i som værende “godt nok”. Vi behandler din MC som et barn og vores kunder med respekt, derfor kontakter vi dig også ALTID, hvis vi under vores arbejde, finder ting du bør få lavet, og du får et overslag på udbedring. 

Dæk Service

Pitboxen er super skarpe i priser på dæk og montering. Tag fat i os næste gang du skal have nye dæk. Vi fører næsten alle mærker og modeller men har udelukkende Bridgestone og Michelin på lager. 

“I pitboxen er vores fokus køreoplevelsen – at tingene spiller 100% er vores DNA, hvorfor nøjes med 70% af det din MC kan?!”

Rullefelt

Affjedring

Service og reparation

Dæk

Custom ombygninger / styling

Skriv til os og få et tilbud på det du gerne vil have lavet, idag!

Hvad koster arbejdet i pitboxen?

FØlg med i arbejdet i Pitboxen, i vores blog

ECU Flash Yamaha MT-09SP 2020

Test af B@#&?$#@plug. Efterfølgende indkøring med ECU Flash, Quickshifter, Autoblipper og Launch control MT-09, Boosterplug, [...]

Hvad siger vores kunder?

Anbefales til alle, der vil optimere deres MC

Hans Pedersen / Google

Virkelig professionelt arbejde der udføres, og top service du ikke får mange andre steder. Kæmpe anbefaling her fra.

Benjamin Andersen / Facebook
jeg havde søgt en udstødning til min intruder, men de fleste steder havde lang leveringstid, så ringede jeg til SBK som kunne have udstødningen hjemme i løbet af 2 dage! fantasisk dialog og service! Vil helt klart anbefale at give dem et kald hvis der er noget du mangler ⭐⭐⭐⭐⭐
UPDATE:
Det er nu anden gang jeg handler med Poul, og klart de varmeste anbefalinger herfra 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg fik justeret ventiler og kørt ind med power commander og det spiller bare 200%! god service og utrolig tålmodighed når man har en så utålmodig kunde som mig 😅
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Rene Andreassen / Facebook