Viser alle 30 resultater

Liqui Moly MC Olie – Tysk kvalitetsolie

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi i Pitboxen er rigtig begejstrede for Liqui Moly. Ligesom med de fleste andre produkter i vores sortiment, var det et enkelt produkts egenskab der fik vores øjne op for kvaliteten der skulle vise sig at gennemstrømme ALLE Liqui Molys produkter.

Idag er Liqui Moly, Pitboxens foretrukne olie mærke og vi har til dato kun positive vendinger og rosende ord om den tyske olie magnat.

Råolien er den samme, additiverne gør forskellen

Det som Liqui Moly er mestre i, og som mange andre olie producenter forsøger at kopiere, er deres evner til at udvikle additiver. Det er sådan at du faktisk kan købe olie med samme specifikationer, i rigtig mange prisklasser, og selvom godkendelserne på dunken er de samme, så er olien det langtfra!

Der kan være enorm stor forskel på oliens bæreevne, samt viskositet (til trods for de angivne viskositetstal på dunken) og smøreevnen kan du heller ikke læse ud fra specifikationerne.

Liqui Moly ved at renlighed og minimal dannelse af sod og slagger i motoren, er et af de absolut vigtigste elementer for at holde en motor kørende i mange mange tusinde kilometer. Derfor er Liqui Molys additivpakke også fokuseret på tilsætninger der gør at din motor udvikler lang mindre sod og belægninger, samt selvfølgelig, minimal friktion.

Den samme olie som i Moto 2 og Moto 3

Når du køber en Liqui Moly 5W-40 Street Race MC Olie køber du rent faktisk PRÆCIS den samme olie som ALLE motorcyklerne i Moto2 og Moto3 kører på.Tænk lige over det! Ikke noget med at de har en der er lidt mindre friktion i eller noget… Den er præcis den samme som du kan købe her på siden.

Hvis verdens bedste racerteams og motorcykelkørere, på hårdt-tunede motorcykler har tillid til Liqui Molys kvalitet, hvorfor skulle du så ikke?

Verdens bedste support

Intet andet olie brand i Danmark, har samme support og service som Liqui Moly. Hvilket også er en af grundende til at du ser Liqui Moly hos flere og flere af landets autoværksteder.

Har du spørgsmål eller undren til produkter, så kan Pitboxen, og Liqui Molys danske ambassadør svare på alle din spørgsmål.

Special Price

Motorolie til motorcykler

Liqui Moly engine flush – motorbike

Original price was: 99 kr..Current price is: 73 kr..
Special Price
Vinterpakke
719 kr.925 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Special Price
Original price was: 619 kr..Current price is: 499 kr..
Special Price
Original price was: 59 kr..Current price is: 44 kr..