Viser alle 27 resultater

Accossato – Italienske high-end bremsedele

Accossato er et Italiensk mærke der har specialiseret sig i bremseløsninger som deres primære fokus område. Accossato er især kendt for at lave VANVITTIGT gode bremsemaster og bremsekalibre til fine priser.

Accossato er mestre i design, og når du står med et af deres produkter i hånden, er du ikke i tvivl. Det her er topklasse grej.

Pitboxen er importør i Danmark og vi får derfor delene direkte fra fabrikken, og har adgang til langt større udvalg end de fleste andre.

Hop gerne ind på https://accossato.com/en/ og bliv inspireret. Det er ikke alle deres varer vi fører på webshoppen, men alle KAN SKAFFES.

Foruden bremsedele, er det italienske FEINSCHMECKER mærke også producent af nogle helt vildt lækre mc løftere. Tanklåg i alu og carbon, styrvægte, styr og greb.

Motorsport

I 2021 har firmaet været sponsor for blandt andet Pramac Ducati i MotoGP og SIC58 teamet i Moto3. Desuden har Chaz Davies benyttet delene i VM superbike og Kyle Wyman vandt King of Baggers på hans Harley Davidson med de vildt lækre monoblok kalibre og benyttede samme kalibre i Moto America på hans Ducati Panigale V4.