Kontakt

Adresse:

Pitboxen
Roldvej 94
9610 Nørager 
Tel. 60610654

info@pitboxen.dk

Pitboxens værksted har åbent indenfor følgende tidsrum
  • Mandag 8.30-15.30
  • Tirsdag  8.30-15.30
  • Onsdag 8.30-15.30
  • Torsdag 8.30-15.30
  • Fredag  8.30-14.00

Vi kan træffes telefonisk i tidrummet fra kl 13.00-.15.00 i hverdage, men kan i højsæsonen have svært ved at nå alle telefoner. Send os derfor meget hellere en besked via formularen. 

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst vores FAQ liste, da rigtig mange af de spørgsmål vi møder, er beskrevet her.

På alle ordrer over 1500kr, betaler vi fragten med levering til en pakkeshop. Dette gør vi fordi vi selv synes det er mega irriterende at sidde og kigge på en vare, og når man så har besluttet sig for at købe den, så bliver den pludseligt dyrere. Vi har desuden ingen former for gebyrer. 

På vores webshop kan du betale med Visa, Visa/Dankort, Mobilepay, Paypal og via kontooverførsel. Alle kortbetalinger foregår via en krypteret SSL forbindelse, det vil sige at betalingsdetaljerne kun vil være tilgængelige for dig og betalingsindløseren. Vi kan ikke se dine kortdata, eller hæve et højere beløb end hvad du har accapteret på shoppen.

Leveringstiden på de fleste dele på Pitboxen.dk er 2-5 dage.

Undtaget er affjedring, hjul og andre mere eksotiske varer. Vi sender hurtigst muligt efter bestillingen en opfølgende mail til dig, hvor vi fortæller hvornår du kan forvente din vare. 

Leveringstiden er altid længst i højsæsonen, dvs i sommermånederne og vi tager forbehold for varer i restordre, hvilke vi naturligvis også informerer om.

Vi kommunikerer helst via mail, da det mindsker misforståelser. Ved henvendelse, olys venligst dit ordrenummer. 

Alle kortbetalinger på sbkconsulting.dk foregår via en krypteret forbindelse til en tredjeparts udbyder. Vi har derfor ingen mulighed for at se andre data på dit kort, end hvilken korttype du har betalt med. Dine data er derfor helt sikre. Vi kan desuden heller ikke hæve over det godkendte beløb på dit kort, når du har bestilt en vare. Vi hæver naturligvis først betalingen når din vare er på vej til dig.

Når du har bestilt noget, så kommer der straks efter ordren er gået igennem, en ordrebekræftelse. På den ordrebekræftelse kan du se din bestilling, samt de vilkår du har accepteret ved bestilling. Senest på førstkommende hverdag herefter, vil du modtage en mail fra os med en udspecificering af leveringstider på de bestilte produkter. Bemærk at ordren først behandles når vi har registreret din betaling. Ved bankoverførsel kan dette derfor udskyde behandlingen nogle dage, indtil pengene er på vores konto. (Husk at notere ordrenummer)

Når betaling er registreret, bestiller eller pakker vi din ordre, afhængig af om det er lagervarer du har bestilt. Når din ordre er pakket og afsendt, sender vi et trackingnummer til dig. Vi bruger udelukkende GLS til forsendelser i Danmark. 

Naturligvis!

På mange af vores varer yder vi længere garanti end den danske købelov foreskriver. Husk blot din kvittering ved reklamation.

Af miljøhensyn sendes Faktura kun elektronisk

Send os en besked