SBK Consulting

Roldvej 94 – 9610 Nørager

Telefon: 60610654

Email: info@sbkconsulting.dk

Der er ingen fysisk butik på adressen, personlig betjening efter aftale.

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst vores FAQ liste, da rigtig mange af de spørgsmål vi møder, er beskrevet her.

Hvad koster levering?

På alle ordrer over 1000kr, betaler vi fragten. Dette gør vi fordi vi selv synes det er mega irriterende at sidde og kigge på en vare, og når man så har besluttet sig for at købe den, så bliver den pludseligt dyrere. Vi har desuden ingen former for gebyrer eller miljøtillæg. Prisen du ser, er prisen du skal betale.

Hvordan kan jeg betale på shoppen?

På vores webshop kan du betale med Visa, Visa/Dankort, Mobilepay, Paypal og via kontooverførsel. Alle kortbetalinger foregår via en krypteret SSL forbindelse, det vil sige at betalingsdetaljerne kun vil være tilgængelige for dig og betalingsindløseren. Vi kan ikke se dine kortdata, eller hæve et højere beløb end hvad du har accapteret på shoppen.

Hvor lang tids levering er der på delene?

På almindelige sliddele som f.eks bremser, olie, oliefilter, tændrør og lignende er der som regel 2-4 dages leveringstid. På udstødninger svinger det meget, alle Cobra udstødninger bliver produceret på bestilling, og er ikke lagerført, derfor skal du forvente 2-4 ugers leveringstid på disse. Leveringstiden er altid længst i højsæsonen, dvs i sommermånederne. Scorpion lagerfører ca 70% af deres sortiment, på lagerførte varer er der 3-5 dages leveringstid og din udstødning vil komme direkte til dig fra fabrikken. Størstedelen af de bilstereokomponenter vi sælger, kommer fra en dansk importør der har et stort lager, typisk er leveringstiden 2-4 dage.

Overordnet for alle ordrer: Du vil ved bestilling modtage en ordrebekræftelse, denne bekræfter din bestilling. Vi kigger straks (senest først kommende hverdag efter ordre) herefter din ordre igennem og vender personligt tilbage med leveringstid på de bestilte produkter. Vi kommunikerer helst via mail, da det mindsker misforståelser.

Hvor sikkert er det at handle hos jer? Er mine data beskyttede?

Alle kortbetalinger på sbkconsulting.dk foregår via en krypteret forbindelse til en tredjeparts udbyder. Vi har derfor ingen mulighed for at se andre data på dit kort, end hvilken korttype du har betalt med. Dine data er derfor helt sikre. Vi kan desuden heller ikke hæve over det godkendte beløb på dit kort, når du har bestilt en vare. Vi hæver naturligvis først betalingen når din vare er på vej til dig.

Hvad sker der præcist når jeg har lagt en ordre?

Når du har bestilt noget, så kommer der straks efter ordren er gået igennem, en ordrebekræftelse. På den ordrebekræftelse kan du se din bestilling, samt de vilkår du har accepteret ved bestilling. Senest på førstkommende hverdag herefter, vil du modtage en mail fra os med en udspecificering af leveringstider på de bestilte produkter. Bemærk at ordren først behandles når vi har registreret din betaling. Ved bankoverførsel kan dette derfor udskyde behandlingen nogle dage, indtil pengene er på vores konto. (Husk at notere ordrenummer)

Når betaling er registreret, bestiller eller pakker vi din ordre, afhængig af om det er lagervarer du har bestilt. Når din ordre er pakket og afsendt, sender vi et trackingnummer til dig. Vi bruger forskellige fragtfirmaer, heriblandt DHL, GLS og postnord.

Får jeg en faktura på mine varer?

Naturligvis!

På mange af vores varer yder vi længere garanti end den danske købelov foreskriver. Husk blot din kvittering ved reklamation.

Af miljøhensyn sendes Faktura kun elektronisk

Send os en besked

[contact-form-7 id=”69″]