Book tid i pitboxen

Her kan du se hvornår vi har ledige tider i Pitboxens rullefeltsrum. Du kan booke online med det samme. 

Booking forklaringer:

Single Map:

Single map er den metode man bruger til at mappe 3 og 4 cylindrede motorer. Det er et overordnet map der “kopieres” ud på alle cylindre. Der tager kortere tid en dual map på en V2 motor og er derfor lidt billigere. 

Dual Map:

Dual mapping bruges på V2 motorer og er super vigtigt for at få balance mellem cylindrene. Der tilføjes desuden lidt ekstra brændstof til bagerste cylinder for at give ekstra køling.Denne type mapping vælges til Harley Davidson, Indian og Ducati, samt andre V2 motorer

Powercommander:

Her er der igen forskel på single og dual mapping. Single mapping bruges til 3 og 4 cylindrede motorer og dual mapping til V2 motor. Det er muligt at lave single map på en V2 men vi tilbyder det ikke, da det langt fra vil give et optimalt resultat. 

*Tiden afsat til Powercommander forudsætter at Powercommanderen er monteret på forhånd. Skal vi montere powercommander skal du regne med at det tager en time mere. Monteringsprisen er 562,50kr. Pitboxen kan naturligvis også levere Powercommanderen.

**Bemærk at vi gerne ser bookinger til ECU flash ligger minimum 4 hverdage ude i fremtiden fra dags dato, det skyldes at vi skal kunne nå at få eventuelle kabler og boxe hjem, inden optimeringen. Det samme gælder hvis vi skal have en Powercommander hjem til dig. Kontakt os på forhånd, hvis du kan se at der f.eks er hul i kalenderen i morgen, og det vil passe dig godt, så tjekker vi op på om vi har hvad der skal til for at lave din mc asap.