Hvem er vi?

Pitboxen er ejet og drevet af Poul Olesen. Poul er uddannet maskinarbejder og født grej entusiast. Entusiasmem spottes i detaljerne på produkterne. Materialernes kvalitet og forarbejdelse er ting som vægtes højt, men ligeledes gør design og uovertruffen samle kvalitet. Ambitionen med Pitboxen er at kunne levere de produkter som vi vurderer, giver den absolut bedste value for money. Et produkt hvor materiale, finish, overordnet kvalitet og pris går hånd i hånd. Målet med Pitboxen er ikke blot at sælge “noget”. Målet er at sælge det rigtige, det produkt som giver dig fornemmelsen af at det her er helt rigtigt og pisse-fedt, derfor kan vi også godt finde på at kontakte dig, hvis du har bestilt et produkt, og vi mener at have et andet tilsvarende produkt hvor vi mener du får mere for pengene, det er vores definition af service! 

Det nemmeste i verden for os, ville være at følge strømmen og sælge det som alle de andre sælger. Det fungerer bare ikke for os.

Filosofi

Vores produktfilosofi er at vore produkter på hver sin måde skal give kunden en unik oplevelse. Vore produkter er håndplukket udfra en vurdering om det på sin egen måde kan noget unikt eller på anden måde bidrager med en AHA oplevelse.
Derfor er vores sortiment ikke det samme som alle andres, det er ikke nødvendigvis de bedst brandede produkter, men samspillet mellem kvalitet, finish og pris, den står vi inde for.

Vision

Visionen hos Pitboxen er at være dit førstevalg, når du er entusiast, som vi er det. Vi vil være de første sted du kontakter, når du tænker ud af boksen og vil have et super lækkert produkt som ikke ses alle andre steder.

Firma politik

Danmark er en lille bitte nation globalt set, og især når vi snakker om eftermarkedsudstyr til biler og motorcykler. Vi har benhård konkurrence fra store udenlanske forretninger, der kan indkøbe kæmpestore partier og deraf ofte få en bedre indkøbspris på produkterne. Til fordel for disse store forretninger, har vi en væsentlig faktor der overtrumfer, nemlig vores service og Know-how. Vi ved at alle gerne vil spare penge og få deres produkter billigst muligt, det gælder også os, men vi vil så gerne være nummer et, så før du bestiller på eBay eller andre steder hvor du kan spare et par hundrede kroner, så tag lige fat i os, og lad os se om vi ikke kan trylle så du får den service som vi er kendt for at yde. 😉