Hvem er vi?

Pitboxen er ejet og drevet af Poul O. Poul er uddannet maskinarbejder og den fødte grej entusiast. Entusiasmen spottes i detaljerne på produkterne. Materialernes kvalitet og forarbejdelse er ting som vægtes højt, men ligeledes gør design og uovertruffen samle kvalitet. Ambitionen med Pitboxen er at kunne levere de produkter som vi vurderer, giver den absolut bedste value for money. Et produkt hvor materiale, finish, overordnet kvalitet og pris går hånd i hånd. Målet med Pitboxen er ikke blot at sælge “noget”. Målet er at sælge det rigtige, det produkt som giver dig fornemmelsen af at det her er helt rigtigt og pisse-fedt, derfor kan vi også godt finde på at kontakte dig, hvis du har bestilt et produkt, og vi mener at have et andet tilsvarende produkt hvor vi mener du får mere for pengene, det er vores definition af service! 

Det nemmeste i verden for os, ville være at følge strømmen og sælge det som alle de andre sælger. Det fungerer bare ikke for os.

Det samme gør sig gældende på vores værksted. Vi samarbejder med nogle af verdens førende firmaer indenfor motoroptimering og affjedring og deltager løbende i efteruddannelse og kurser, herunder blandt andet i servicering af affjedring og korrekt opsætning. 

Filosofi

Vores produktfilosofi er at vore produkter på hver sin måde skal give kunden en unik oplevelse. Vore produkter er håndplukket udfra en vurdering om det på sin egen måde kan noget unikt eller på anden måde bidrager med en AHA oplevelse.
Derfor er vores sortiment ikke det samme som alle andres, det er ikke nødvendigvis de bedst brandede produkter, men samspillet mellem kvalitet, finish og pris, den står vi inde for, og de produkter vi sælger er de produkter VI SELV VILLE VÆLGE.

Vision

Visionen hos Pitboxen er at være dit førstevalg, når du er MC entusiast, som vi er det. Vi vil være de første sted du kontakter, når du tænker ud af boksen og vil have et super lækkert produkt eller køreglæde som ikke ses eller opleves andre steder.

Firma politik

Danmark er en lille bitte nation globalt set, og især når vi snakker om eftermarkedsudstyr til biler og motorcykler. Vi har benhård konkurrence fra store udenlandske forretninger, der kan indkøbe kæmpestore partier og deraf ofte få en bedre indkøbspris på produkterne. Til fordel for disse store forretninger, har vi en væsentlig faktor der overtrumfer, nemlig vores service og Know-how. Vi ved at alle gerne vil spare penge og få deres produkter billigst muligt, det gælder også os, men vi vil ikke blot være billigst på markedet. Vi vil være nummer et når det kommer til kombinationen af rådgivning, pris og produktkvalitet. 

 

Poul O Jensen
Indehaver

“Kan vi gøre det bedre, er vi ikke fædige!”

Pitboxen er din garant for kvalitet, både hvad angår håndplukkede produkter, men i den grad også hvad angår arbejdet på vores værksted.

Vi har den filosofi at når en mc ruller ud fra værkstedet, så skal der ikke herske tvivl om hvorvidt den er i orden. Vi kan naturligvis lave fejl som alle andre, men vi bruger hellere end time mere på at sikre os at din MC spiller 100%, end vi afleverer noget hvor vi er tvivl om det kunne have været gjort lidt bedre….

Alle motorcykler kan optimeres!

Uanset om du kører GS500 eller GSXR1000 er vores fornemmeste opgave at gøre din køreoplevelse så god som overhovedet muligt. Her snakker vi ikke nødvendigvis om hestekræfter og rullefelt, men ligeså meget om personlig opsætning af din mc, optimering af affjedring mm.

Alle er velkomne!

Vi laver alt fra service til optimeringer på rullefelt, skift af kædekits og montering af varmehåndtag osv…. Uanset karakteren af det du vil have lavet, står vi klar til at hjælpe dig.

Alle typer af motorcykler velkomne i Pitboxen. Vi kan dog ikke tilbyde rullefeltsoptimering af karburatorcykler (grundet brandfare) og vi laver heller ikke dissiderede motorreparationer, grundet mangel på plads.

 

Vi ses i Pitboxen!

Mvh Poul O