ECU Flash Yamaha MT-09SP 2020

Test af B@#&?$#@plug. Efterfølgende indkøring med ECU Flash, Quickshifter, Autoblipper og Launch control

MT-09, Boosterplug, ECU flash, Racetools, Komplet udstødning, sportsfilter, autoblipper, launch control, pit limiter, auto warm up…Blev du rundtosset? 🥴

Det behøver du ikke! 🙏🤗Med denne cykel vil jeg prøve at gå rundt om det hele og forklare hvad jeg laver ved cyklen, hvordan tingene virker og hvorfor vi overhovedet gør det 👌

Del 1: Intro

Del 2: 👉👉Boosterplugget👈👈

Prøvekørsel af MT-09SP med Komplet Termignoni udstødning og Boosterplug monteret.Beklager den lange video og bævende stemme, sidstnævnte skyldes at cyklen hakkede lidt i det 😅I del 3 der følger senere, kan du se hvordan cyklen opfører sig på rullefelt med Boosterplug, og helt standard, altså UDEN Boosterplug.

Del 3: 👉👉Boosterplugget 2👈👈

Test af Boosterplug i rullefeltet, på en helt standard MC, bortset fra komplet Termignoni udstødning med db killer.Beklager igen den lange video men synes det giver mest mening i uredigeret version.I del 4 der følger senere, kan du se hvordan cyklen opfører sig på landevejen, altså UDEN Boosterplug.

Del 4: 👉👉Boosterplugget – UNPLUGGED👈👈

Test af MT-09’eren på landevejen, uden Boosterplug monteret. MC’en er nu helt standard bortset fra komplet Termignoni udstødning med db killer.Beklager igen den lange video men synes det giver mest mening i uredigeret version.

Del 5: 👉 Racetools og klargøring til ECU Flash👈👈

Her kan du følge med på sidelinjen når vi laver MT-09SP’eren klar til at komme på rullefelt. Vi monterer on bike harness, modificerer luftfilterkassen, monterer K&N filter, og Woolich Racing Racetools Quickshifter med autoblipper (funktion der gør at man kan skifte gear nedad uden brug af kobling, da cyklen selv giver mellemgas) Cyklen får desuden auto-warm Up, hvor den selv står og gasser op, samt pit limiter.

Del 6 🔥:👉 Indkøring af Quickshifter og autoblipper👈👈

Her kan du følge med på sidelinjen inde i rullefeltsrummet. Desværre fik vi ikke lavet video af selve indkøringen med ECU flash, men i får syn for hvad quickshift og autoblipper er. Quickshift er gearskifte med fuld gas uden brug af kobling. Autoblipper er quickshift ned gennem gearene. Dette fungere kun på motorcykler med ride-by-wire. da elektronikken skal kunne give mellemgas hver gang der geares ned.

Del 7: Endelig færdig – Prøvekørsel på vejen

Bottom Line : Dennis MT-09SP Blev RIGTIG god, og faktisk lavede Magacin.dk en artikel om cyklen, som du kan se her:

Effektkurver skal du selvfølgelig ikke snydes for

Tjek billederne af graferne herunder ⤵️

Tak for tilliden Dennis, Håber dine tanker om at skifte til en 2021 model er gjort til skamme nu 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *