ECU Flash Suzuki GSX-S1000 2020

Jespers Suzuki GSX-S1000 Yoshimura 2020 – ECU Flash

Indkøring, modificering af luftfilterkasser samt montering af BMC Filter

Endnu en GSX-S1000 på rullen – VI ELSKER DEM!

Cyklen er netop rullet til 138hk på baghjulet helt standard. Det er en Yoshimura model. Og vi laver følgende mods

 •  BMC race filter
 •  Mod af luftfilterkasse
 •  ECU flash med trim af brændstof, tænding og fjernelse af begrænsninger, samt +400rpm på toppen.

—————————————————————————————————–

Status efter indkøring med Woolich Racing ECU flash

 • Baghjulseffekt – 145,2hk
 • +7,2hk
 • +3,78Nm

Som der ses i galleriet herunder er der effektgevinst over alt på Jespers Suzuki, der nu har en udregnet motoreffekt på ikke mindre end 162,4hk, og dermed 12,4 mere end hvad Suzuki lover som topeffekt.

Effekt er dog en ting, en anden ting er hvordan motorcyklen kører. Når vi laver en moderne motorcykel bruger vi 70% af energien på området mellem 0 og 15% gas. Det er det område du som gade motorcyklist befinder dig i 80% af tiden og der hvor det er vigtigt at cyklen ikke hakker og hugger.

Jespers GSX-S 1000 er ikke blot endnu en i række af motorcykler vi har lavt på rullefeltet. Den er unik ligesom alle andre motorcykler. Ikke to er ens, selvom de kommer fra fabrikken på samlebånd.

Optimeringsløsninger til din Suzuki GSX-S1000

4 kommentarer til “ECU Flash Suzuki GSX-S1000 2020

 1. Andreas Lyngbye siger:

  Hej. jeg har med stor interesse læst indlægget vedr. Jespers Suzuki. Har lige selv købt en af samme model, årg. 2020. Den hakker også lidt ved neutral gas, og jeg tænker en ECU-Flash som den i beskriver her, står på min ønskeseddel. Jeg ved dog det ikke er gratis…. hvad er prisniveauet? og ellers…. hvad med en power commander i stedet?

  • Poul Olesen siger:

   Hej Andreas, mange tak for dit indlæg. Det er en MC der har rigtig stor gavn af ECU flash. Det koster 5500kr, det er inkl alt. Der skal ikke Powercommander til, det fungere ikke optimalt på GSXS1000. Sig endelig til hvis skal få kigget på din mc. Du kan booke på pitboxen.dk/booking

 2. Theis Kaas Nielsen siger:

  Hej har lige købt en Gsxs1000 her i weekend. Har så lige læst på en gruppe om Gsxs at de har monteret Black-widow forrør uden Cat. Kan så konstatere at det er der så også lavet på den jeg lige har købt. Ved så ikke lige hvad der ellers er pillet ved..? Og hvad er lige ECU? Syns den hakker lidt i den når man køre ligeså stille. Har selvfølgelig ikke lige kørt en god tur på den endnu da det er for koldt. Men hvad gør man lige med ECU & Black-widow? Hvad gør man lige. Hvad tænker i? Håber det er noget i kan hjælpe med
  Mvh Theis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *