ECU flash af Harley Davidson Dyna Street Bob 2007

Det er altid spændende med en ny udfordring. Og en af den større slags kom da Dennis henvendte sig med en Harley Davidson Street Bob 2007 som han ikke synes kørte helt tilfredsstillende. 

Vi to udfordringen op og kontaktede de førende på markedet indenfor ECU flash til Harley Davidson, Techno Research. Det blev til indkøb af en særdeles dyr kuffert fyldt med kabler og elektronik samt eksterne wideband lambdasonder. 

Det tog sin tid at lære det nye software at kende, men da vi endelig fandt ud af opbygningen i systemet, gik alt som en leg og Dennis Street Bob som allerede var kørt ind, fik markant mere moment, langt længere nede og udjævnet nogle trælse bumb i kurven som Dennis selv havde bemærket når han kørte på cyklen. 

Vi vil lade graferne herunde tale sit eget sprog – kan kun sige, vi er stolte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.