Nyt rullefeltsrum

De seneste 10år+ har drømmen været der om at få et rullefelt. Nu står det her endeligt. Der er tale om et Mustang EC997 lav-enerti rullefelt med EDDY- Current bremse. Et af de mest præcise og avancerede rullefelte på markedet. Styringen er Sportdevices SP6 som kører med lambdasensor.

De seneste 3 måneder er gået med at ombygge værkstedet, til at kunne tage imod de kunder der ønsker at få de optimale ud af deres motor. Vi synes, med interessen i affjedring og optimering generelt, at en helt naturligvej at gå, ville være at få et rullefelt på matriklen. Nu står feltet her og det forventes at være fuldt operationelt i løbet af Januar måned, så vi kan komme igang med at mappe de første cykler. I skrivende stund er 13 cykler på venteliste, så vi kan slet ikke vente med at komme igang.

Herunder lidt billeder fra opførelsen af Danmarks fedeste DYNO rum!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *