GSX-R750 ´91 – Old School Superbike -Affjedring

Kender du det med noget er så tilpas åndssvagt at det lige præcis er helt RIGTIGT?! ??

Hvad med en 50mm Marzocchi forgaffel fra en MV Agusta F4 på en gammel 1991 Suzuki GSXR750? (Den til højre på billedet med de to forskellige forgafler er en standard gaffel til en GSXR1000 K8, tjek lige hvor massiv Marzocchi’en er ?)

Marzocchi gaflen er den gadevenlige version af den som James Toseland vandt VM Superbike med i 2007 og altså et RIGTIG seriøst stykke isenkram. Det store problem med gaflen bliver triple clamps, altså selve gaffelbroe mm. Den originale forgaffel er næsten en centimeter mindre i diameter, derfor bliver der modificeret en triple clamp fra en MV Agusta F4, til at passe.

Det næste problem / udfordring bliver at de originale kalibre selvfølgelig ikke passer på den nye forgaffel med radial monterede kalibre. Så nu går jagten på nye kalibre 😀

Dertil kommer en Special lavet Bitubo bagstøddæmper, modificeret fra en MV Agusta F3 – der bliver brug for lidt modifikationer af batterikasse og undertray for at få tingene til at passe, STAY TUNED ?️???

#danmarksledestegixxer #pitboxen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *